Vind uw vakantiehuis met zwembad!

De Europese hoofdsteden waar we een appartement met zwembad aanbieden maken hun omschrijving in superlatieven zeker waar. Boek een vakantiehuis met zwembad bij een van Europa’s metropolen.

Werelds Berlijn

appartement met zwembad berlijn

Berlijn heeft haar grauwe image defintief afgeschud

Berlijn is het summum aan tegenstelling tussen verleden en toekomst. Het is dé stad die nooit slaapt van Europa. Leen een boek uit de Buchbaum.

Ga uitgebreid shoppen, of stappen in hippe nachtclubs. Bezoek de glorierijke tuinen van Erholungspark Marzahn aan de rand van Berlijn.

Berlijn heeft onvermoede hoekjes, zoals de Warschauer Brücke in Friedrichshain, waar zakenmensen, toeristen en partygangers elkaar opvolgen. Moderne architectuur contrasteert met indrukwekkende Europese geschiedenis, zoals bij Checkpoint Charlie.

Beleef werelds Berlijn vanuit een appartement met zwembad in Duitsland.

Lichtstad Parijs

appartement zwembad parijs

Het markantste symbool van Parijs

Parijs staat weer op de kaart als hippe en trendy stad. De geneugten van het leven ondergaat u in een internationale coole lounge stad.

Parijs heeft haar allure terug en is met recht de hoofdstad van de liefde. Parijs is ‘La Douce France’ op z’n best en zo super dichtbij.

Een weekendje jazzy Parijs is snel geboekt. Tongstrelend dineren in Conran’s Alcazar, of in een neokoloniale sfeer lunchen met uitzicht op de Seine. Eigentijdse winkels en modieuze clubs zijn regel in Parijs. Of lekker browsen door Montmartre.

Hernieuw uw kennismaking met lichtstad Parijs vanuit een appartement met zwembad in Frankrijk.

Eeuwige stad Rome

appartement met zwembad rome

De beroemde Trevifontein in Rome

La Bella Roma is de eeuwige stad van de wereld. Rome heeft een jaloersmakend klimaat en wonderbaarlijke bezienswaardigheden, zoals Vaticaanstad en de Sixtijnse Kapel.

Exquise dineren in de stad op de 7 heuvelen en verbazingwekkend Italiaans design in de winkelstraten van Rome.

Rome is de hoofdstad van keizers en beroemdheden. Een ontdekkingsreis door Rome voert u door het Romeinse Rijk, via de middeleeuwen naar de straatkunstenaars van nu. Een week en zelfs een maand zijn te kort om Rome te doorgronden. Rome blijft bij je voor de rest van je leven.

Buon viaggio naar Rome vanuit een appartement met zwembad in Italië.

Bruisend Madrid

appartement met zwembad madrid

De Puerta de Alcála in Madrid

Madrid bruist door vurige Spaanse harten die haar straten bevolken. Levensgenieters brengen de dag door op vele terrasjes.

Levendige pleinen, boeiende musea, genoeglijke restaurantjes en swingen tot de morgenstond. Dat is uw bezoek aan Madrid.

Madrid in een notendop is een mengeling van cultuur, geschiedenis en imposante architectuur. Leef het leven als in je allerlaatste uur. Dat is Madrid ten voeten uit. Uitgebreide siësta’s en dineren bij middernachtelijk maanlicht. Verleid worden door tapas en sfeervol nachtleven.

Ontdek bruisend Madrid vanuit een appartement met zwembad in Spanje.

Kosmopolitisch Istanboel

appartement met zwembad istanboel

Turkse koffiehuizen in Istanboel

Sprookjesachtige Istanboel ligt op de kruising van continenten. Bazaar meets winkelcentrum in 16 eeuwen glorieuze geschiedenis.

Majestueuze paleizen en kleurrijke moskeeën geven Istanboel een ongekende eigen stijl. Istanboel is de brug tussen Europa en Azië.

Taksim en Beyoglu zijn het nachtleven van Istanboel. Wijnbars en clubs bieden een breed scala entertainment met DJ’s en bands. Proef vooral een Efes biertje of nip van de anijsachtige Raki voor uw diner van lamsvlees, yoghurt en kaas.

Dompel onder in kosmopolitisch Istanboel vanuit een appartement met zwembad in Turkije.

 

Authentiek Athene

appartement met zwembad athene

De Akropolis in Athene behoeft geen verdere introductie

Athene is de Godin van de Wijsheid. Het is een meeslepende stad met een betoverende gastvrijheid en het bekendste monument ter wereld. Doe jezelf een plezier en neem de tijd om de geboorteplaats van onze moderne democratie te verkennen.

De Akropolis, de bibliotheek van Hadrianus en de Agora van Ceasar en Augustus zijn slechts een paar monumenten in Athene.

Authentiek shoppen kan op de centrale markt, de moderne Ermou of op een van de straatmarktjes. Athene is een cultureel knooppunt van festivals, musea en geschiedenis.

Duik in de wijsheid Athene vanuit een appartement met zwembad in Griekenland.

Statig Amsterdam

appartement zwembad amsterdam

De grachten van Amsterdam staan op de Werelderfgoedlijst

Statig Amsterdam begon haar carrière als vissersdorp aan de Amstel. Het groeide in een paar eeuwen uit tot de hoofdstad van de wereld.

Amsterdam was de thuisbasis van de eerste multinational ter wereld, de VOC. Daaraan dankt de stad haar lommerrijke grachten.

Amsterdam mengt statige grachtenpanden met moderne architectuur. Levensliederen in de Jordaan met jazz en eigentijds clubleven op het Rembrandtplein. Amsterdam is de multiculturele exponent van het wereldrijk Republiek der Nederlanden.

Maak kennis met de statuur van Amsterdam vanuit een appartement met zwembad in Nederland.

Gloedvol Zagreb

appartement met zwembad zagreb

Het prachtige kunstpaviljoen in de Kroatische hoofdstad Zagred

Zagreb is de gloedvolle hoofdstad van Kroatië. Ze ligt op de glooiingen van de Medvednica langs de oevers van de Sava.

Zagreb is de sleutel tussen Centraal Europa en Venetië. Zagreb is een romantische stad met een eigen geest en image.

Spendeer uw dag tussen de lokale jeugd op een van de vele terrassen in Zagreb. Zuig de 19e eeuwse Habsburgse sfeer in u op. Kilometers winkelwalhalla in de Ilica. Kom genieten van de rijke Kroatische gastronomie met Dalmatische pasta en strukli met room en kaas.

Gloedvol Zagreb is een warmhartige stad die u graag zult bezoeken vanuit uw appartement met zwembad in Kroatië.

Bohemien Boedapest

appartement zwembad boedapest

Het parlement van Hongarije is het grootste van Europa

Boedapest is flaneren langs de Donau. Koffiedrinken in adellijke allure. Drijven in weldadig vulkanisch water.

Boedapest is bohemien leven in de grootste stad aan de Donau. Romantiek ten top in herderachtige eethuisjes.

Boedapest is de stad van 225 musea, het mooiste paleis aan de rivier en het grootste parlement van Europa. Eten en stappen op een Donaucruise. Lange nachten in Morrisson’s Pub. Verliefd over de Kettingbrug slenteren met het verlichte paleis op de achtergrond.

Bohemien Boedapest is een must als u een appartement met zwembad in Hongarije boekt.

Keizerlijk Wenen

appartement met zwembad wenen

Het majestueuze slot Schönbrunn in Wenen

Keizerlijk Wenen per koets verkennen. Een kakofonie van klassieke muziek op straat in de levende museumstad Wenen. Wiener schnitzel, Sachertorte en Schweinehaxe verzorgen de inwendige mens.

Monumentale paleizen en barokke pleinen lonken de bezoekers van Wenen.

Op stap in Wenen is meer dan opera en operette. Trendsettende cocktailbars en Europees toonaangevende disco’s bieden vertier tot in de vroege uurtjes. Wenen is de triomfpoort naar het oosten met sublieme tuinen en sterke espresso in stijlvolle koffiehuizen.

Keizerlijk Wenen wacht op u vanuit uw appartement met zwembad in Oostenrijk.

Zwierig Praag

appartement met zwembad praag

Zicht op de historische binnenstad van Praag

Zwierig Praag is een nostalgisch openluchtmuseum. Praag is de Gouden Stad aan de Moldau. Dwaal door steegjes en over levendige pleinen.

Combineer nostalgisch slenteren over de Karelsbrug met een hip uitgaansleven. Ogen schieten tekort in de stad van 500 torentjes en hotspots als de Praagse Burcht.

Doe een wens op de Karelsbrug. Bekijk de stand van de sterren op het astronomische uurwerk van Praag. Bezoek de oudste Joodse begraafplaats van Europa. Bewonder het Staroměstskě námĕstí plein in de Oude Stad.

Zwierig Praag begroet u met verve vanuit uw appartement met zwembad in Tsjechië.