Vind uw vakantiehuis met zwembad!

Met meer dan 15 jaar ervaring in de verhuur van vakantiehuizen, mogen wij ons gerust vakantie experts noemen. Speciaal voor u presenteren we een unieke selectie van vakantiehuizen met privé zwembad. We hebben gekozen voor charmante, lieve, luxe, grote en kleine vakantiehuizen. Ze hebben één ding gemeen: elk huis is een vakantiehuis met privé zwembad.

Pico Bello Geregeld

Veilig op vakantie en zeker weten dat alles Pico Bello geregeld is. Dit wil iedereen en dat bieden wij u ook. Lees maar waarom u bij ons veilig kunt reserveren.

1. Perfect Geregeld

Alle reserveringen lopen via onze partners en vallen allemaal onder de bescherming van de S.G.R. en A.N.V.R. Dit betekent voor u risicoloos reserveren.

2. Hoge kwaliteitseisen

Wij brengen u alleen onder in kwaliteitshuizen. Alle vakantiehuizen met zwembad in ons bestand worden regelmatig gecontroleerd op comfort, schoonmaak en onderhoud. Dit gebeurt zowel door de verhuurorganisaties en door de eigenaren omdat wij als vakantie experts weten hoe belangrijk een soepel lopende vakantie is.

3. Voor elk wat wils

Wij bieden ruim 3000 vakantiehuizen met zwembad in de meest charmante vakantielanden van Europa. Van de Veluwe tot Turkije en van superdeluxe tot zeer betaalbaar, bij ons vindt u ongetwijfeld het vakantiehuis met zwembad dat het beste bij uw wensen past.

4. Open en oprechte informatie

We geven van alle vakantiehuizen met privé zwembad een zo uitgebreid en realistisch mogelijke presentatie. Ook de foto’s op de website geven een zo goed en uitgebreid mogelijk beeld van onze vakantiehuizen met zwembad.

5. Dag en nacht bereikbaar

De website is dag en nacht bereikbaar en als u liever telefonisch boekt belt u (+31) 088 202 12 12.

Openingstijden:

  • Weekdagen 08.30 – 21.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 10.00 – 22.00 uur

Vakantie Experts

Als vakantie experts hebben we maar één doel: u de vakantie op maat bieden. Daarvoor hebben we een selectie prachtige vakantiehuizen met zwembad verzameld.