Vind uw vakantiehuis met zwembad!

Duitsland is het grootste land van Europa. Het is bovendien het belangrijkste vakantieland voor Nederlanders. Boek er uw vakantiehuis met zwembad via ons.

Een beste buur

Duitsland is voor Nederland een beste buur. Lekker dichtbij, relatief goedkope vakantiehuizen en op en top gastvrij. Van noord naar zuid en van oost tot west ademt het cultuur en actie. Noord-Duitsland staat voor vlakke velden, Zuid-Duitsland voor spannende vakanties in heuvels en bossen. Elke stad en uithoek heeft haar eigen charme.

Een vakantiehuis met zwembad in Duitsland

Duitsland is oud en vertrouwd. Van Bratwurst und Bier naar culinaire hoogstandjes in de toprestaurants. Dompel u onder in het vriendelijke leven. Snuif de sfeer op van een authentiek en mystiek land. Beleef er een topvakantie in een vakantiehuis met zwembad.

vakantiehuis met prive zwembad duitsland 02

Beiers genieten in de Duitse bossen rondom München

Mondaine steden

In Duitsland bezoekt u mondaine steden, zoals de bruisende hoofdstad Berlijn, het charmante Hamburg of het moderne Frankfurt. Meer naar het oosten verkent u het klassieke Dresden en het authentieke Chemnitz.

Tegen de grens met Frankrijk visiteert u het gezellige Koblenz, of aan de Rijn het sfeervolle Keulen. Helemaal in het zuiden geniet u van de Beierse gastvrijheid in München en het eeuwenoude Passau. Talloze eeuwenoude steden verwelkomen u met hun veelzijdigheid.

Van grote hoogten en diepe dalen

Het landschap biedt oneindig veel variatie. Van heide tot heuvelland en van vlakten tot bossen of van bergen en dalen. Perfect om te wandelen en te fietsen en de luisterrijke volksverhalen in u op te nemen. Verwen uzelf met een vakantiehuis met zwembad. Mogelijkheden bij de vleet voor complete zomervakanties. Of een luxe tussendoortje in het voorjaar of de herfst.

Zomer en winter een Top Vakantieland

Duitsland is het populairste vakantieland bij Nederlanders. In de zomer én in de winter kunt u er optimaal genieten. Zeker in een vakantiehuis met zwembad. In de zomer dwaalt u door een afwisselende natuur; in de winter beleeft u er een optimale wintersportvakantie.

Plezante gastvrijheid

Uw Duitse gastheren en -vrouwen zijn vriendelijk en gastvrij. Dat komt omdat de Duitsers zelf bijzonder gesteld zijn op gastvrijheid. Zij bieden u wat ze zelf wensen in een vakantiehuis. Daarom ligt de sfeer van een vakantiehuis met zwembad in dit afwisselende land zo dicht bij uw wensen en verlangens.

Tel daar de eeuwenoude steden, besneeuwde bergtoppen, luxe kuuroorden en de relaxte landstreken bij op en u beleeft een bijzondere vakantie in een veelzijdig land.

vakantiehuis met prive zwembad duitsland 01

Fantastisch relaxed vakantie vieren in Duitsland

Duitsland Vakantieland – Ongekend populair

Volgens een onderzoek van de BBC uit 2011 levert Duitsland de grootste positieve bijdrage aan de wereld. Vandaar dat het bijzonder in trek is als vakantieland. En dat terwijl het pas in 1867 is ontstaan vanuit een groot aantal koninkrijkjes. Haar voorganger was overigens het duizendjarige Heilige Rooms Rijk van Karel de Grote. Vóór die tijd heette het Germanië. Het werd toen bewoond door Germaanse stammen.

Handel en Geografie

Duitsland is de belangrijkste handelspartner van Nederland. Het is de op twee na grootste economie ter wereld. Geografisch kunnen we het land in 3 belangrijke gebieden opdelen: de Duitse laagvlakte in het noorden, de centrale midden gebergten en in het zuiden de Duitse Alpen. Plus natuurlijk de landschappen bij de rivieren, zoals de Rijn, de Donau en de Elbe.

Het klimaat

Duitsland heeft een gematigd klimaat met veel variatie. De bossen bestaan voor tweederde uit naaldbomen en voor de rest grotendeels uit beukenwoud.

vakantiehuis met prive zwembad Duitsland 03

Zon, zee, strand en vakantiehuizen met zwembad aan de Duitse Oostzeekust