Vind uw vakantiehuis met zwembad!

Via onderstaande veelgestelde vragen vindt u misschien antwoord op vragen die u heeft over het huren van een vakantiehuis met zwembad. Als het antwoord op uw vraag er niet bij staat, aarzel dan niet om via de contact pagina contact met ons op te nemen.

Antwoorden voor huurders

Is Vakantiehuizen met zwembad aangesloten bij de ANVR?

Wij bieden eerlijke informatie over onze huizen en zijn transparant in ons boekingsproces. Ook onze prijsstelling is transparant. De vakantiehuizen met zwembad die u via ons kunt huren, vallen onder de Leisure Groep. Dit is een van de grootste bedrijven in de verhuur van vakantiehuizen in Europa.

Zij zijn aangesloten bij toonaangevende reisorganisaties als ANVR en Thuiswinkelwaarborg. Er is een uniek Europees garantiefonds met 100% garantie dat bij onverhoopte problemen het geld wordt teruggestort.

Wij zoeken iets speciaals!

Vakantiehuizen met zwembad probeert met de foto’s en beschrijvingen de huizen zo waarheidsgetrouw mogelijk te beschrijven. Als u iets speciaals zoekt, of speciale wensen heeft, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze service medewerkers voor een persoonlijk advies. Zij zijn u graag van dienst.

Kan ik een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten bij Vakantiehuis met privé zwembad?

U kunt bij Vakantiehuizen met zwembad zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering afsluiten. Zodra u het vakantiehuis met zwembad van uw keus boekt, kunt gelijk een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

Antwoorden voor verhuurders

Hoe verhuur ik mijn vakantiehuis het beste?

Uiteraard moet uw vakantiehuis tiptop in orde zijn voor de gasten. Dat betekent dat het in elk geval schoon en netjes is en dat alle apparatuur (boiler, geiser, zwembad etc.) werkt.

Ook een gezellige inrichting is belangrijk, zodat uw gasten een welkom gevoel krijgen. Uw beheerder speelt hierbij een belangrijke rol. Onze ervaring leert dat vakantiehuizen met hoffelijke en attente beheerders erg in trek zijn bij onze gasten.