Vind uw vakantiehuis met zwembad!

Kabbelend water in de morgenzon. Koffie met croissant op het dekterras. Kinderen die ultiem gelukkig zijn in elk vakantieland. Hangend over de rand naar de zee staren. Of naar een berg natuurlijk. Dat alles is mogelijk bij een vakantiehuis met zwembad op een uniek plekje.

En unieke plekjes zijn er genoeg in uw favoriete vakantieland.

Vakantiehuis met zwembad in Duitsland

Neem Duitsland. Onze grootste buurman heeft wonderschone gebieden om te ontdekken. In het Zwarte Woud bijvoorbeeld, een van de meest geliefde vakantiegebieden van Duitsland. Of in de Eiffel, waar u een rondvaart maakt over de Moezel.

Ook Zuid-Duitsland is populair met Beieren als belangrijkste exponent. Of wat dacht u van een vakantiehuis met zwembad aan de Duitse Noordzee of Oostzeekust? Vier vakantie in Duitsland in de uitgestrekte wouden, zoals het Teutoburgerwald.

vakantieland 01

Prachtig, een vakantiehuis met privé zwembad bij onze grootste buur

Vakantiehuis met zwembad in Frankrijk

Frankrijk biedt de vakantieganger zoveel bestemmingen dat iedereen iets van zijn gading vindt. U kunt naar de warme gebieden aan de Middellandse Zee, maar ook naar het koelere Normandië, of de kastelen langs de Loire.

Frankrijk heeft bijna elk landschap dat u zich voor kunt stellen. Van beboste valleien in de Dordogne, het vulkanische hoogland van het ‘Massif Central’ en de rotsen van Bretagne. Of u gaat naar de met lavendel bedekte heuvels in de Provence, of de met sneeuw bedekte toppen van de Alpen.

vakantieland 07

Oh, la, la, charmant Frankrijk met een eigen vakantiehuis met zwembad

Vakantiehuis met zwembad in Spanje

Spanje heeft prachtige stranden, veel zon, bruisende steden en gemoedelijke, slaperige dorpjes. Bovendien vindt u in Spanje een divers landschap, cultuur en artistieke tradities. Kortom, Spanje heeft alle ingrediënten voor een geweldige vakantie.

Behalve strand en zon leert u er fantastische steden en dorpen kennen, zoals Barcelona, Valencia, Sevilla, Madrid, Toledo en Bilbao. Allemaal vol bezienswaardigheden, galerieën en musea.

vakantieland 03_01

Zalig muziek luisteren aan de rand van uw privé zwembad

Vakantiehuis met zwembad in Italië

Italië is het ideale vakantieland voor liefhebbers van middeleeuwse steden, voor relaxen op de zandstranden, of als u wilt onderdompelen in opera, lekker eten en wijn. Overal zijn Romeinse ruïnes, renaissancekunst en prachtige kerken te vinden.

Italië heeft een bloeiende regionale cultuur, bestaande uit 20 regio’s met een eigen keuken en dialect. Absoluut een top vakantieland.

swimming-1925391_1920_01

Puur plezier in het zonovergoten Italië

Vakantiehuis met zwembad in Turkije

Vakantieland Turkije is veelzijdig met lange zandstranden en gloedvolle oude steden. De grootste stad van Turkije is Istanboel, de culturele hoofdstad van Europa van 2010. Het oudste en meest westelijke deel van Istanboel ligt in Europa. U gaat voor perfect plezier in een vakantiehuis met zwembad in Turkije.

De Dardanellen, de Zee van Marmara en de Bosporus verbinden de Middellandse Zee met de Zwarte Zee. Ze scheiden het Europese deel van het Aziatische. Het is een veelbetekenend land waar genoeg valt te bespeuren en ervaren. Boek daarom snel een vakantiehuis met zwembad in Turkije.

vakantieland 04

Zwoel op vakantie tussen Bosporus en Dardanellen in een vakantiehuis met zwembad in Turkije

Vakantiehuis met zwembad in Kroatië

Kroatië is opgebloeid tot een levendig en vriendelijk land. Het heeft een boeiende geschiedenis en u vindt er een paar van de mooiste Romeinse ruïnes van Europa. Het hartvormige schiereiland Istrië is het meest ontwikkelde toeristische gebied van Kroatië.

Langs de hele kust liggen eilanden en die maken Kroatië ideaal voor zeilen en duiken. De witte rotskusten van Dalmatië doen aan de krijtrotsen van Dover denken.

vakantieland 05

De eilanden, de zee en de Dalmatische kust maken van Kroatië een supertof vakantieland

Vakantiehuis met zwembad in Griekenland

Griekenland is de sirtaki dansen tot de morgenstond. Ouzo afblussen met een wijntje. Kruidige spijzen verorberen in de altijd schijnende zon. Boek een vakantiehuis met zwembad in Griekenland.

Griekenland betekent genieten van eilanden die zo groot zijn als half Nederland. Dat betekent eiland hoppen, snorkelen en zeilen. En uitstapjes naar de weelderige Turkse kust maken.

vakantieland 06

Griekenland en een vakantiehuis met zwembad; om altijd te willen blijven

Vakantiehuis met zwembad in Oostenrijk

Oostenrijk is bekend door Wenen met zijn zachtjes aan verdwijnende Keizerlijke Habsburgse glorie en natuurlijk de Alpen. In Oostenrijk geniet u van het spectaculaire uitzicht, suist u van een alp af, of bezoekt u historische plaatsen als Salzburg en culturele publiekstrekkers als het Hundertwasserhuis.

De lieflijke omgeving en landelijke manier van leven bezorgen u een rustige vakantie in uw vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk.

vakantieland 08

Zwierend tussen de Alpen op de grens van sneeuw en zwembad

Vakantiehuis met zwembad in Tsjechië

Tsjechië is een land vol fascinerende kastelen, romantische meren en valleien, pittoreske, middeleeuwse pleinen en beroemde kuuroorden. De twee belangrijkste vakantieregio’s zijn Bohemen en Moravië.

Het Reuzengebergte is populair, evenals de geneeskrachtige bronnen bij Karlovy Vary. In het karstgebergte in het oosten vindt u meer dan 400 grotten.

vakantieland 09

Chillen op het dek en afkoelen onder de waterval

Vakantiehuis met zwembad in Hongarije

Hongarije bestaat uit glooiende heuvels, bossen vlakke laaglanden. De Donau doorsnijdt het land over de hele lengte. Hongarije heeft meer dan duizend meren, een stortvloed aan kuurbaden, Europa’s grootste grottencomplex en 22 exquise wijnregio’s.

Het Balatonmeer is een van de grootste meren van Europa. U kunt er fantastisch zwemmen, zeilen, windsurfen en waterskiën.

vakantieland 10

Zwoel zweeft het leven voorbij in een vakantiehuis met zwembad in Hongarije

Vakantiehuis met zwembad in Nederland

Nederland is vlak en vruchtbaar. Het landschap wordt doorsneden door rivieren en kanalen. Nederland is beroemd door windmolens, deltawerken, bollen en Keukenhof, maar heeft ook de meest indrukwekkende duinen van Europa.

Nederland heeft idyllische vissershavens, de volstrekt unieke Grachtengordel in Amsterdam, Delfts Blauw en de grootste zeehaven van het westelijk halfrond. Voor natuur bent u prima af in het Werelderfgoed van de Waddenzee.

vakantieland 11

Niks zo lekker als een weekendje weg in eigen land in een vakantiehuis met privé zwembad

Liever een appartementje zonder poespas? Boek een appartement met privé zwembad via ons.