Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 11 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Aan Nashma in Szentistván

Hongarije- 6 Personen- 3 slaapkamers
Deze ruimtelijk ogende dorpswoning staat op de rand van Poesta en heuvels. Dat maakt vakantiehuis Aan Nashma een jofele plek voor een vakantie in 2 werelden.

Ten noorden heeft u de woeste beukenwouden van Bukk. Ten zuiden ontdekt u de stranden van het Tiszameer en de weidse vlakten van de Hortobágy Poesta...
Lees meer?

Áldott Jó in Terecsény

Hongarije- 7 Personen- 3 slaapkamers
Áldott Jó zal u verrassen. Het is een sfeervolle vakantiehuis met schitterend uitzicht over de vallei. Een eldorado voor fotografen en wandelaars.

Het is een ruim en compleet huis van zo'n 100 jaar oud. De rust en de natuur zijn magnifiek. Toch beschikt u over faciliteiten als WiFi en een eigen zwembad...
Lees meer?

Alma Ház in Almamellék

Hongarije- 4 Personen- 2 slaapkamers
Vakantiehuis Alma Ház is een cottage, gemaakt in een voormalige stal uit 1935. Als u van een campingsfeer houdt en lekker wilt genieten van alle faciliteiten, dan is dit vakantiehuis in Hongarije iets voor u.

Ideaal voor kinderen door het grote zwembad (12.5 x 5.5), de activiteiten en de speelmogelijkheden.
Lees meer?

Barack Villa in Csemö

Hongarije- 6 Personen- 3 slaapkamers
De Barack Villa staat even buiten bloemendorp Csemö op een privé landgoed. Dit landgoed ligt in de bossen van het Hongaarse laagland, vlakbij de boeiende stad Kecskemét.

Op dit sfeervolle landgoed viert u superrelaxt vakantie aan de rand van het zwembad en met internetaansluiting...
Lees meer?

Béke Tanya in Nyársapát

Hongarije- 6 Personen- 3 slaapkamers
Comfortabel op vakantie op de poesta gaat u in vakantiehuis Béke Tanya. Met zwembad, airco en internet met recht een vakantiehuis voor het hele gezin.

Dit vakantiehuis in Hongarije is modern gerestaureerd met respect voor het authentieke karakter. Het heeft een aangename uitstraling...
Lees meer?

Bos Villa in Csemö

Hongarije- 10 Personen- 5 slaapkamers
De Bos Villa is een vrolijke en fleurige villa. De 200 m² villa is prettig voor de ouderen en feest voor kinderen. Op vakantie in Hongarije in deze villa is een genot.

Spelletjes, X-box en karaokeset zorgen voor enorm veel plezier. Voeg daar het grote zwembad aan toe en het is partytime...
Lees meer?

Dekor Villa in Sajóecseg

Hongarije- 8 Personen- 4 slaapkamers
Dekor Villa is een kind- en rolstoel vriendelijke villa. Beleef de vrijheid van leven en toch dicht bij de stad. Met gratis WiFi, privé zwembad en pizza oven in de tuin.

Deze 225 m² ecovilla is bijna volledig self-supporting in stroom en verwarming. Perfect voor gezinnen met kinderen en voor een vakantie met rolstoel...
Lees meer?

Ház Trabanttal in Szakácsi

Hongarije- 6 Personen- 3 slaapkamers
Vakantiehuis Ház Trabanttal brengt u in Toscaanse sferen. U gaat op vakantie in de glooiende heuvels van de Cserehát met om u heen spannende burchten en schitterende paleizen.

In de fruittuin van Hongarije viert u een topvakantie in 140 m² vakantiehuis met zwembad...
Lees meer?

Lesence in Lesencetomaj

Hongarije- 6 Personen- 3 slaapkamers
Vakantiehuis Lesence staat aan de rand van het Balaton Hoogland Park. Dit vakantiehuis met zwembad is ongeveer 10 km van het Balatonmeer.

Met 3 slaapkamers, zwembad en internet een prima stek voor een fijne vakantie bij Balaton in een vakantiehuis van 200 m² groot.
Lees meer?

Orgoványi Iskola in Orgovány

Hongarije- 14 Personen- 5 slaapkamers
Deze gerestaureerde school met zwembad is supertof voor kinderen. Wie gaat er nu in de vakantie naar school en kan de hele dag spelen, zwemmen en ravotten?

Dit landhuis in Hongarije is geweldig voor de actieve jonge vakantieganger. In landhuis   Orgoványi Iskola gaat u met familie of een groep vrienden compleet op vakantie...
Lees meer?

Vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije

Hongarije is een relatief jong land. De Hongaren wonen er pas 1100 jaar. Maar haar geschiedenis is rijk en veelbewogen. Van 150 jaar onderdrukking door de Osmaanse horden van de pasja, naar een onafhankelijkheidsoorlog tegen de Habsburgers. En vorige eeuw uiteraard de verschrikkingen van de Sovjet overheersing met 1956 als dieptepunt. Plus daarbij opgeteld het verdriet over het Verdrag van Trianon. Hierbij verloor Hongarije tweederde van haar gebied. Hoogste tijd om nader kennis te maken met dit veelkleurige land in Midden Europa. Vanuit een mooi vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije bijvoorbeeld.

Zonovergoten natuurgebieden

Hongarije heeft een vulkanische geschiedenis. Dat zorgt voor een rijke schakering aan natuur. In het noordoosten met druipsteen grotten en leisteen rotsen. Het water dat eruit sijpelt, kun je zo drinken. Of in het mediterrane zuidwesten, rondom de Mecsek heuvels bij cultuurstad Pécs. En natuurlijk de af en toe kleurrijke schakeringen van de Grote Hongaarse Laagvlakte, de poesta.

De vulkanische onderlaag van Hongarije levert miljarden liters geneeskrachtig water. Alleen in Boedapest vindt u meer dan 80 thermale bronnen en baden. Perfect voor een weldadige duik in medicinaal water. Boek daarvoor direct een vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije.

Actief op vakantie in Hongarije

Met twee grote meren is er in Hongarije voldoende te beleven voor de watersporter. Wandelaars komen aan hun trekken in de tien natuurgebieden. Hier ligt in totaal 11.000 kilometer wandelpad. En fietsers zoeven rondom het Balatonmeer (206 km fietspad), of het Tiszameer. Mountain bikers melden zich in de heuvels van Bükk of de Zemplén. Ze kunnen ook naar de Kékestetö, de hoogste top van Hongarije. En daarna natuurlijk heerlijk bijkomen bij het zwembad van je vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Hongarije. Ze variëren van gerenoveerd kasteeltje tot luxe appartement. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.