Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Aan Nashma in Szentistván

Hongarije- 6 Personen- 3 slaapkamers
Deze ruimtelijk ogende dorpswoning staat op de rand van Poesta en heuvels. Dat maakt vakantiehuis Aan Nashma een jofele plek voor een vakantie in 2 werelden.

Ten noorden heeft u de woeste beukenwouden van Bukk. Ten zuiden ontdekt u de stranden van het Tiszameer en de weidse vlakten van de Hortobágy Poesta...
Lees meer?

Áldott Jó in Terecsény

Hongarije- 7 Personen- 3 slaapkamers
Áldott Jó zal u verrassen. Het is een sfeervolle vakantiehuis met schitterend uitzicht over de vallei. Een eldorado voor fotografen en wandelaars.

Het is een ruim en compleet huis van zo'n 100 jaar oud. De rust en de natuur zijn magnifiek. Toch beschikt u over faciliteiten als WiFi en een eigen zwembad...
Lees meer?

Alma Ház in Almamellék

Hongarije- 4 Personen- 2 slaapkamers
Vakantiehuis Alma Ház is een cottage, gemaakt in een voormalige stal uit 1935. Als u van een campingsfeer houdt en lekker wilt genieten van alle faciliteiten, dan is dit vakantiehuis in Hongarije iets voor u.

Ideaal voor kinderen door het grote zwembad (12.5 x 5.5), de activiteiten en de speelmogelijkheden.
Lees meer?

Vakantiehuizen met zwembad

Ah, een vakantiehuis met zwembad. Soms lijkt het een onbereikbare droom. Maar niet bij ons! Vakantiehuis met zwembad biedt je namelijk de kans je favoriete huis op je favoriete stekje te kiezen.

Door heel Europa

Onze vakantiehuizen met privé zwembad staan op de mooiste plekken van Europa. Van lekker dichtbij in Duitsland of België, tot exotische oorden als Griekenland en Turkije. We hebben zelfs een vakantiehuis met zwembad voor je op de Antillen.

Uitbreide keuze

Vakantiehuis-privé-zwembad.nl heeft vakantiehuizen met zwembad voor elk wat wils. Appartementen in Griekenland of Turkije, of betaalbare vakantiehuizen in zonnige landen als Tsjechië en Hongarije. Uiteraard ontbreken de vakantiehuisjes met zwembad in onze mediterrane zuiderburen niet.

Ook een vakantiehuis met zwembad in het fascinerende Alpenland Oostenrijk is een mogelijkheid. Lekker vanuit het zwembad naar de besneeuwde Alpen staren. Of over de rozerode gloed van het weelderige Toscane. En wat dacht u van een vakantie in het schitterende Kroatië?

Lekker dicht bij huis

Voor een last minute weekje weg in een vakantiehuis met zwembad kunt u prima terecht in Nederland of België. Kort van tevoren boeken is geen enkel probleem. Lekker naar de Waddeneilanden, de Zeeuwse Kust, of de Belgische Goudkust bij Knokke bijvoorbeeld.

Of ietsje verder weg naar de Duitse Oostzeekust, de Beierse Alpen, of het mondaine Berlijn. En wie echt stoer is gaat op vakantie naar de grazige groene weiden van Denemarken. Bijvoorbeeld in de buurt van dé must see attractie van het land: Legoland.

Boek een vakantiehuis met zwembad omdat u het verdient!

Iedereen heeft rust nodig op z’n tijd. Lekker eten, gezellig samen zijn met je familie, of met een groep vrienden of je geliefde op stap. Van elkaar genieten is het mooiste wat er is.

Plezier maken in optima forma, dat gaat prima in een vakantiehuis met zwembad. Zeker tijdens de warme zomermaanden is het een welkome verfrissing.