Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 50 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk

Skiën tot de adrenaline door je aderen giert. De fascinerende bergwereld verkennen. Cultureel erfgoed in Salzburg en Wenen. Muziek van Mozart en Haydn. Glashelder ijswater in de bergmeertjes. Spectaculair vakantie vieren in een vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk.

Oostenrijk is vooral Alp. En die Alpen zorgen voor fantastische vakanties in zowel zomer als winter. Zeker als je een vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk boekt. Per ski of met de benenwagen kom je langs adembenemende vergezichten, goddelijke stiltes en boeiende natuur.

In de winter is Oostenrijk een wintersportland bij uitstek. Driekwart van het land bestaat uit Alp. Maar als de lentezon verschijnt en de sneeuw zich terugtrekt is het een heerlijk land voor wandelaars. Zelfs op hoogte is de temperatuur ’s zomers aangenaam warm. Uitrusten doet u langs de oever van een rimpelloos bergmeertje.

Op vakantie in Oostenrijk

Een vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk maakt uw vakantietijd speciaal. Dat is relaxt en fijn voor de kids. Behalve groen en natuur heeft Oostenrijk meer te bieden. Als basis van het ooit zo machtige Habsburgse Rijk grossiert het in kastelen, kunst en muziek.

In Wenen vindt u naast Schloss Schönbrunn en het immense keizerlijke paleis ook het Hundertwasserhaus. Dit appartementen complex is in de stijl en vorm van architect Friedensreich Hundertwasser gebouwd. Veelkleurig en zeker een interessant uitstapje.

De bloemrijke stad Salzburg is uiteraard bekend en beroemd als de geboorteplaats van Mozart. Ook vindt u hier het Von Trapp museum. Het leven van de familie Von Trapp wordt belicht in de musical “The Sound of Music”.
Een vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk bezorgt u een heerlijke vakantie in het groen. Oostenrijk is een van de meest bosrijke landen van Europa. Berglucht, natuur & cultuur met veel bos, Oostenrijk heeft het allemaal.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Oostenrijk. Ze variëren van knetter leuke villa aan een bergmeertje tot luxe vakantiehuis met zicht op de Alpen. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.