Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 0 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuis met privé zwembad in Kroatië

Vakantieland kroatië kent woeste kusten met zonovergoten stranden. De duizenden eilandjes en een kristalheldere, azuurblauwe zee maken van Kroatië een fantastisch vakantieland. Tijd voor een weekje zon in een vakantiehuis met privé zwembad in Kroatië.

Kroatië biedt een groot aantal zomerse pareltjes aan vakantiehuizen. Zoveel dat de keuze soms lastig is. Toch weten we zeker dat we ook voor jou het juiste vakantiehuis met privé zwembad in Kroatië hebben. Kies voor een vakantiehuis met privé zwembad in het groene Istrië. Of boek er eentje aan de Dalmatische Kust met een spannend uitzicht op de bocht van Kvarner of de Adriatische zee.

Balkansfeertje

Kroatië ligt voor een groot deel op het Balkanschiereiland. Het heeft meer dan 5000 kilometer kust aan de azuurblauwe Adriatische Zee. Helemaal top om vakantie te vieren.

Kroatië heeft een groot aantal eilanden, zoals het kale Krk, het kaaseiland Pag en het sfeervolle Mali Losinj. Kroaten zijn bijzonder natuur minded. Dat zie je terug aan het aantal nationale parken. Plitvice met haar watervallen en helderblauwe meren is wat dat betreft een aanrader. In totaal zijn er 8 nationale parken en 12 beschermde natuurparken.

Vakantiehuis met privé zwembad

Vakantie in Kroatië is superrelaxed in een vakantiehuis met privé zwembad in Kroatië. Schilderachtige dorpjes, woeste rotskusten. Kroatië was een doorvoerhaven tussen oost en west en is daardoor een mix van culturen. Het werd in de oudheid bewoond door Illyriërs, behoorde tot het Romeinse en Byzantijnse Rijk en werd uiteindelijk veroverd door Slavische stammen.

Actief de warmte in

Het landschap bestaat uit graslanden, heuvels, meren, beboste berggebieden en rotsachtige kusten. Je vindt er in het binnenland zelfs beren en wolven en enkele zeldzame vogelsoorten. De bomen aan de kust zijn ooit gekapt door de Venetianen. Beschermde bloemen kleuren ’s zomers de grazige bergweiden. Denk daarbij aan Edelweiss en Orchideeën.

Een vakantiehuis in Kroatië boeken kan eigenlijk niet zonder zwembad. Afkoelen is een must in de broeierig warme zomer. De Kroatische keuken is rijk en vol. Kustplaatsen als Pula geven een mooie aanblik van het Romeinse verleden. Het oude centrum van Dubrovnik is overweldigend mooi, net als de rijke geschiedenis van Split.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Kroatië. Ze variëren van landhuis met uitzicht, tot appartement aan de kust. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Kroatië er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.