Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 35 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuisje met privé zwembad in Italië

Italië wordt gekenmerkt door haar rijke cultuur, weelderige heuvels en superbe keuken. Het landschap is weids en divers met bergen en vulkanen. De meren spreken tot de verbeelding en de kustlijnen zijn lang. Italië is het favoriete vakantieland van de Italianen. Tegenwoordig ook van de Nederlandse vakantie vierder. Er valt veel te ontdekken in Italië. Boek daarvoor snel een vakantiehuisje met privé zwembad in Italië.

Zalig nietsdoen in het land van de zon

Italië kent een divers aanbod aan planten en dieren. Zo vindt u in de Italiaanse Alpen en in de Apennijnen steenarenden, lynxen en zelfs wolven. Gecombineerd met de bijzondere bergflora haalt de natuur liefhebber hier zijn hart op. Want laten we niet vergeten dat tien procent van de 7000 plantensoorten in Italië alleen dáár voorkomt.

Schapen, Parmezaanse kaas en Parmaham zijn andere kenmerken van het Apennijns schiereiland. En natuurlijk haar rijke geschiedenis. Die gaat terug tot ver voor onze jaartelling. Florence, Rome en Venetië spreken tot de verbeelding. Dat geldt ook voor het meest vruchtbare deel van het land; de Po-vlakte. Tijd om kennis te maken met, of uw kennismaking te hernieuwen, door een vakantiehuisje met privé zwembad in Italië te boeken.

Actief de dag door vanuit een vakantiehuisje met privé zwembad in Italië

Struin voor dag en dauw door de Italiaanse heuvels en bergen. Laat u overvallen door de rust en de stilte. Wie goed oplet, ontdekt een van de vele bijzondere planten of spot een wild dier.

Boek een vakantiehuisje met privé zwembad in Italië in Toscane en ontdek vele eeuwen cultuur. Ten slotte is Toscane het startpunt van de Renaissance. Voor cultuurminnaars een absolute must. Het Lago di Levico en het Lago di Caldonazzo in het noorden zijn grote bergmeren. Echt ideaal voor watersporters. Hier vandaan fietst u over wegen waar eens de Romeinse legioenen marcheerden naar Venetië.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Italië. Ze variëren van mediterrane villa, tot knus appartement. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuisje met privé zwembad in Italië er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.