Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 0 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuis met privé zwembad in Turkije

Laat je vanuit een vakantiehuis met privé zwembad in Turkije biologeren. In dit mysterieuze land is het heerlijk relaxen want het vervult al je wensen. Liefhebbers van strand, natuur en cultuur kiezen graag voor Turkije! Boek daarom snel je vakantiehuis met privé zwembad in Turkije via ons.

Turkije grenst aan meer dan 7000 kilometer zee. Het is een ideaal land voor een strand vakantie. De zeeën rondom Turkije zijn azuurblauw en lekker warm. Een vakantie in Turkije biedt volop zon op hagelwitte stranden. En sfeervolle vakantiehuizen met privé zwembad.

Culturele verscheidenheid

Turkije ligt voor een klein deel in Europa en voor het grootste deel in Azië. De Bosporus scheidt de landsdelen. Landschap, cultuur en klimaat verschillen nogal van elkaar. Boek uw vakantiehuis met privé zwembad in Turkije daarom vooral in het Mediterrane deel van Turkije.

De hoogste bergen liggen in het Ararat Massief. Tussen de bergketens liggen uitgestrekte vlakten met rivieren, moerassen en zandwoestijnen. Door de vele variaties in klimaat kent het land een rijke en afwisselende flora en fauna.

Op vakantie in Turkije

Turkije is een top vakantie bestemming. De stranden zijn sprankelend wit, het zeewater is helder blauw, dus wat wil je nog meer? Oh ja, zon is er in overvloed. De Turkse Rivièra is een perfecte plek voor een vakantie in Turkije.

Voor pure cultuur minnaars is een vakantie in Turkije geweldig. Historische plekken te over. Zelfs van voor de Osmaanse tijd. Voor de vele overblijfselen uit de Klassieke Oudheid komt u zeker tijd tekort. Aanraders zijn de Grieks – Romeinse ruïne van Efeze en de Griekse ruïnestad Perge. Göbleki Tepe is de oudste tempel ter wereld. De klassieke Turkse huizen van Safranbolu staan op de UNESCO erfgoedlijst.

Net als Cappadocië, de centraal liggende hoogvlakte. In dit overweldigende landschap vind je ondergrondse steden en kalksteen grotten. Voor een groene ervaring meld je je in Pontus, bij de Zwarte Zee. Perfect om te wandelen of te fietsen door de weelderige bossen. De traditionele dorpjes bieden een brede blik op de historische en culturele rijkdom van Turkije.

De grootste wapenfeiten van Istanboel zijn de paleizen van Topkapi en Dolmabahçe, de Hagia Sophia en de Sultan Ahmet moskee. Ook de houten woningen aan de Bosporus zijn je aandacht waard. Alles bij elkaar is een vakantiehuis met privé zwembad in Turkije boeken geen slecht idee.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Turkije. Ze variëren van sfeervolle villa aan zee, tot luxe vakantiehuis aan de Egeïsche Zee. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Turkije er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.