Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 19 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuis met privé zwembad in Tsjechië

Tsjechië is een schakeling van vlakke laaglanden en middelhoge bergen. Prima voor de zomervakantie én de wintersport. Vanuit een vakantiehuis met privé zwembad in Tsjechië kun je relaxen en de rust, ruimte en natuur die dit gevarieerde vakantieland je te bieden heeft beleven.

Een vakantiehuis in Tsjechië is leven als de adel

Om al het moois van Tsjechië te ontdekken is één vakantie ongetwijfeld niet genoeg. Elk seizoen heeft haar eigen sfeer en elk gebied haar eigen bekoring. Onze favoriet? Moravië in het oosten van het land. Tsjechië is zonder meer een veelzijdig vakantieland. Het heeft voor elk en één iets unieks. Boek daarom vandaag nog je vakantiehuis met privé zwembad in Tsjechië.

Actief in Tsjechië

Tsjechië zit tjokvol bezienswaardigheden en gezellige uitstapjes. Dit varieert van thermale baden tot uitgestrekte natuurgebieden en maar liefst 200 kastelen. In Praag, Cesky Krumlov en Romzberk wandel je door een rijke geschiedenis. De gebouwen kunnen zo meespelen in een kostuumfilm. James Bond is bijvoorbeeld een graag geziene gast in Tsjechië.

Karlovy Vary (Karlsbad) is het meest bekende kuuroord. Met en zonder medische reden een dag van vermaak in het stadje en in het thermaalbad. Overal langs de rivier de Moldau vind je pittoreske dorpjes. Vele bieden de mogelijkheid tot een avontuurlijk tochtje per kano over de rivier.

’s Winters ga je een betaalbaar skiën op de Tsjechische pistes. Lekker relaxed vanuit je vakantiehuis met zwembad in Tsjechië zo de piste op! In de zomer is wandelen of mountainbiken een prima besteding van je vrije tijd. Nationale parken als Krkonose (het Reuzengebergte) trakteren op ademloze vergezichten.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Tsjechië. Ze variëren van landelijk huisje in de natuur tot luxe vakantiehuis aan het Lipno meer. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Tsjechië er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.