Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 0 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije

Hongarije is een relatief jong land. De Hongaren wonen er pas 1100 jaar. Maar haar geschiedenis is rijk en veelbewogen. Van 150 jaar onderdrukking door de Osmaanse horden van de pasja, naar een onafhankelijkheidsoorlog tegen de Habsburgers. En vorige eeuw uiteraard de verschrikkingen van de Sovjet overheersing met 1956 als dieptepunt. Plus daarbij opgeteld het verdriet over het Verdrag van Trianon. Hierbij verloor Hongarije tweederde van haar gebied. Hoogste tijd om nader kennis te maken met dit veelkleurige land in Midden Europa. Vanuit een mooi vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije bijvoorbeeld.

Zonovergoten natuurgebieden

Hongarije heeft een vulkanische geschiedenis. Dat zorgt voor een rijke schakering aan natuur. In het noordoosten met druipsteen grotten en leisteen rotsen. Het water dat eruit sijpelt, kun je zo drinken. Of in het mediterrane zuidwesten, rondom de Mecsek heuvels bij cultuurstad Pécs. En natuurlijk de af en toe kleurrijke schakeringen van de Grote Hongaarse Laagvlakte, de poesta.

De vulkanische onderlaag van Hongarije levert miljarden liters geneeskrachtig water. Alleen in Boedapest vindt u meer dan 80 thermale bronnen en baden. Perfect voor een weldadige duik in medicinaal water. Boek daarvoor direct een vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije.

Actief op vakantie in Hongarije

Met twee grote meren is er in Hongarije voldoende te beleven voor de watersporter. Wandelaars komen aan hun trekken in de tien natuurgebieden. Hier ligt in totaal 11.000 kilometer wandelpad. En fietsers zoeven rondom het Balatonmeer (206 km fietspad), of het Tiszameer. Mountain bikers melden zich in de heuvels van Bükk of de Zemplén. Ze kunnen ook naar de Kékestetö, de hoogste top van Hongarije. En daarna natuurlijk heerlijk bijkomen bij het zwembad van je vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Hongarije. Ze variëren van gerenoveerd kasteeltje tot luxe appartement. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Hongarije er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.