Vind uw vakantiehuis met zwembad!

België- 24 Personen- 11 slaapkamers
Vanaf
€ 1466
per week!
Uit privacy overwegingen geven we de exacte locatie van dit vakantiehuis met zwembad pas nadat u gereserveerd hebt aan.

Vakantiehuis met zwembad, ’t Huis in Hechtel-Eksel

Prachtig vakantiehuis in Limburg met zwembad en minigolfbaan

  • 11 slaapkamers.
  • 8 badkamers.
  • 3 sterren.
  • Oppervlakte 433 m2.
  • Maximaal 0 huisdieren.
  • Bedlinnen: Aanwezig.
  • Badlinnen: Zelf meenemen.
  • Wifi: Gratis.
Reserveer direct

Huurinformatie ’t Huis

Huurprijzen en bijkomende kosten vanaf € 1466.Beschrijving ’t Huis

Midden in de Kempen ligt in de bossen een prachtig domein met camping waar deze comfortabele groepswoning is gelegen.
De woning is helemaal prive gelegen met eigen omheinde tuin.
Wel kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Een verwarmd openluchtzwembad in subtropische stijl met glijbanen en stroomversnelling is dagelijks geopend van half mei tot begin september. Een 18-holes minigolf baan is leuk voor jong en oud. Een enorme speeltuin voor de kinderen. Heeft u even geen zin om te koken dan kunt u gebruik maken van het eetcafe op de camping. Op de camping kunnen fietsen gehuurd worden en zijn er nog vele faciliteiten. Dit geeft uw verblijf in deze woning een extra dimensie.
Vanuit de woning starten diverse wandel en fietstochten. Hier kunt u naar hartelust genieten van de prachtige groene omgeving van natuurgebied Bosland. Zodra je naar buiten fietst ontdek je verschillende knooppunten van het Limburgse fietsroute netwerk. De woning kan opgedeeld worden in 2 identieke delen. U beschikt over de volledige woning.

Indeling ’t Huis

Parterre: (open keuken(kookplaat(5 kookplaten, gas), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), open keuken(kookplaat(5 kookplaten, gas), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), woon/eetkamer, woon/eetkamer, slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), toilet, toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2×1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2×1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2×1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2×1 pers. Bedden), slaapkamer(2x 1-pers. bed, 1-pers. hoogslaper), slaapkamer met badkamer(stapelbed, 2-pers. bed of 2×1 pers. Bedden), slaapkamer met badkamer(stapelbed, 2-pers. bed of 2×1 pers. Bedden), badkamer(massagedouche, 2x wastafel, toilet), badkamer(massagedouche, 2x wastafel, toilet), badkamer(massagedouche, wastafel, toilet), badkamer(massagedouche, wastafel, toilet))

paardenstalling, terras, tuin, tuinmeubilair, trampoline(gedeeld met andere gasten), zwembad(gedeeld met andere gasten), speeltoestellen(gedeeld met andere gasten)

Overig

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden

Reserveer ’t Huis direct

Een vakantiehuis met privé zwembad in België

België staat voor Belgisch bier met Vlaamse friet, de prachtige Ardennen en grootmachten als de NAVO en de EU binnen de grens. België is ook een gaaf vakantieland met een korte, maar gezellige kust. Kom op, boek gelijk een huisje met zwembad in België.

Op vakantie naar België

België heeft de vakantieganger van alles te bieden. Mooie architectuur bijvoorbeeld, in Brussel of in Brugge. Hier wandelt u zo langs vanuit een huisje met zwembad. Vooral in Wallonië wonen weinig mensen. Echt een plek voor wandelaars en fietsers. In de Ardennen kunt u uw hart ophalen op de fiets of op de mountainbike.

Citytrip België

Brussel is natuurlijk een ‘moetje’, al was het alleen al vanwege de oude markt. Het Vlaamse Antwerpen lijkt meer op een Nederlandse stad en is minder rijk en vol versierd dan Brussel. Ook Gent is uw aandacht waard, een stuk kleiner dan beide andere steden, maar zeker bijzonder. Gent was een belangrijke handelsstad toen België en Nederland nog één waren.

Ieper

In Ieper, in het ‘In Flanders Fields’ museum, ziet u de nog altijd voelbare gevolgen van de Eerste Wereldoorlog. Dit voormalig Europees centrum van de handel in laken werd in WO I compleet vernietigd. Gelukkig is de stad volledig in oude stijl opnieuw opgetrokken. Een gave dagtocht vanuit uw huisje met privé zwembad in België.

Nationale parken

Voor frisse lucht en ontspanning gaat u naar de Ardennen. Het zuidoosten wordt algemeen beschouwd als het meest charmante stukje België. Vanuit uw huisje met zwembad in België maakt u ook mooie tochtjes naar het Franse deel van de Ardennen. Op de grens met buurland Duitsland ligt het Nationaalpark Eifel. Ideaal voor flinke tochten door de natuur.

Op vakantie op een Belgisch strand

Een huisje met zwembad in België is natuurlijk helemaal het einde. Dat kan nog een stapje beter door een huisje aan het strand te boeken. De Belgische kust meet 66 km, een stuk korter dan de Hollandse of de Duitse. Hij loopt van Zeeland tot aan Calais.

Brussel is de Europese kapitaal

Het internationale Brussel heeft een hele batterij classicistische gebouwen. Ze verfraaien het stadsbeeld zonder meer. Rond 1800 werd de stad compleet verbouwd. Grote lanen vervingen de overbodig geworden stadswallen. In 1830 begon de opstand tegen de Nederlanden ook in Brussel. Brussel leeft ’s nachts in het vrolijke ritme van de wijk Matonge. De vele restaurants en bars hossen in dit ritme mee. Na een avondje feest komt u plezierig tot rust in uw huisje met privé zwembad. Reserveer ’t Huis direct