Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 134 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuis met privé zwembad in Spanje

Ontdek de bruisende Costa’s vanuit een vakantiehuis in Spanje. Genieten van de Spaanse geneugten, de kabbelende Middellandse Zee en borrelend Barca. De perfecte vakantie ervaring vanuit een vakantiehuis met privé zwembad in Spanje.

Zonaanbidders, strandgenieters en zeezwemmers komen volledig tot hun recht in Spanje. Met een kust vol strand en tropische temperaturen is het overvloedig plezier maken. De tapas smaken weldadig goed, evenals de Spaanse Rioja.

Spanje is groot en kent daardoor vele culturen, klimaten en zelfs talen. Druilerige vissersdorpjes vormen de hoofdmoot in het noordwesten. De Middellandse Zee is door haar ideale klimaat geliefd bij de vakantieganger. Een heerlijke plek voor een vakantiehuis met privé zwembad in Spanje.

Spanje als perfect vakantieland

Wie is Spanje op vakantie gaat smeekt om een vakantiehuis met privé zwembad. Het land is namelijk hot in alle opzichten. Spanje kent plateaus, zoals de Siërra Nevada, en bergen als de ruige Pyreneeën. Door de afwisseling in land kent Spanje een rijke en diverse flora en fauna.

De Spaanse eilanden Mallorca, Ibiza of de Canarische Eilanden kennen hun eigen geneugten. Fantastische plekken voor een vakantiehuis met privé zwembad in Spanje.

Activiteiten

Spanje is ongerept en biedt het hele palet. Van ongerepte vissersdorpjes in Galicië, tot vele kilometers strand aan de oostkust en woeste bergtoppen in het noorden. Het land kent een schakering van culturen en eetgewoonten. Spannend nachtleven vind je in Madrid. Woest flamenco dansen leer je in Andalusië.

Oude steden als Barcelona en Madrid bieden een keur aan cultuur. Bezichtig de witte dorpjes in de buurt van Malaga. Hier vind je ook delen van de Moorse connectie terug. Bergbeklimmers gaan het beste naar Tenerife voor de Pico del Teide. En natuurlijk is er een overvloed aan kathedralen en architectuur, zoals de Sagrado Familia te vinden.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele huizen met privé zwembad in Spanje. Ze variëren van mediterrane villa, tot knus appartement. We hopen uiteraard dat ook jouw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Spanje er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.