Zoek & boek uw vakantiehuis met zwembad
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 0 vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd

Vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk

Frankrijk is van oudsher superpopulair als vakantieland. Trakteer uzelf en de familie op een vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk. Frankrijk is uitgestrekt en gevarieerd. De landschappen en steden hebben allemaal hun eigen charme.

Van de velden van Normandië tot de heuvels en de bergen in het oosten en zuiden. In de Alpen en de Pyreneeën is het puur genieten van bergtoppen en rotsformaties. Een geweldige plek voor een vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk. Beleef het typische Franse leven in de dorpjes in een van onze vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk.

Zachtmoedig Frankrijk

Haar pluspunten zijn de weidsheid van het landelijk gebied, de ‘levenslust’, de pompeuze gotische kerken en de Franse wijnen zijn natuurlijk ongeëvenaard. La Douce France biedt de sjeu van het leven. Haar diversiteit is een zegen voor de vakantieganger. Het staat garant voor jaren vakantie fun, zwervend tussen zon en rust.

Frankrijk is enorm groot en biedt een fantastische afwisseling in landschappen en klimaten. Per departement verschillen de sfeer, de flora en de fauna. In elk gebied vind je nieuwe schatten, cultuurgenoegens, bijzondere natuur en uiteraard de onvolprezen Franse keuken.

Veelzijdig op vakantie

Met zoveel te ontdekken is het geen wonder dat een vakantiehuis in Frankrijk huren populair is. Kies via ons voor een vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk en geniet van een veelzijdig land.

De Languedoc en Rousillon bieden zandstranden die geleidelijk in zee glijden. De badplaatsen zijn levendig en modern. Bretagne verhaalt over glorieuze geschiedenis. De meanderende kust van Zuid-Frankrijk is vernoemd naar de azuurblauwe zee.

De Atlantische kust wordt gekarakteriseerd door onmetelijke zandstranden met hoge golven in een ruige branding. Het achterland kent een zwemend landschap met rustieke valleien.

Actief in Frankrijk

Huur een vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk voor je rust en voor een actieve vakantie. Frankrijk biedt alles voor de hele familie. Slenter over brocantes en marktjes in doezelige dorpjes. Of ontdek middeleeuws Frankrijk in een van de kastelen in het Rhône-dal.

Liever op avontuur? Ga kanoën over de Ardèche of mountainbiken door de Alpen. Thuis geniet je aan de rand van je privé zwembad van een perfect glas Franse huiswijn.

Meer informatie?

Op onze website vind je vele vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk. Ze variëren van groot tot klein en van rustiek tot charmant. We hopen uiteraard dat ook uw favoriete vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk er tussen zit. Voor vragen, reserveren en tips zijn wij bereikbaar per telefoon.